söndag 14 april 2013

Utekväll och exotiska donnor

Så igår blev det en utekväll med grabbarna och nån respektive. Lagomt berusad och ut bland folkmyllret.

Tyvärr är det ju mycket av att se men inte röra i och med frun. Att bara få se gör mig ju nästan tokig ibland. Fanns många heta tjejer ute, i alla åldrar. Dom mer jämnåriga som fortfarande hållt sig fräscha och sexiga. De äldre pumporna som det liksom doftar kåthet. Kanske inte alltid så fräscha, men hellre en villig tjej i sängen än en tråkig en.

En och annan ung tjej hade hittat sig dit också. Vissa partytjejer, vissa mer blyga som håller sig tillbaka lite.

Nattens höjdpunkter då? Får i så fall nästan nämna några av de lite mer exotiska skönheterna. Det var en svart donna ute, Rätt lång och fina former, inte sånt där jättearsle som många svarta har (och många verkar tycka är sexigt), utan mer lagoma former. Åtsittande klänning och härlig blick.

Gillar egentligen mindre tjejer bättre. Korta och smala.. fast hade väl inte direkt tackat nej till denna tjej.

Någon som ganska tilltalade mig lite bättre var en tjej från ett av thaigängen som ofta är ute. Liten söt tjej i 20  års åldern. Hade på sig en jeanskjol med påsydda detaljer. Inte snyggt direkt, men lite flickigt och osäkert, samtidigt som sexigt :)

Henne hade jag inte heller tackat nej till, men raggar inte så här i hemstaden pga av olika anledningar. Däremot ska det bli en resa till Thailand en vacker dag. Så jag får chans att prova på.

Tur att man har en förstående fru. Läst på en del, men finns mycket att lära verkar det som. Vart man ska åka, hur det fungerar, hur man inte blir lurad med mera.

Hade gärna hittat nån bra sida eller forum med sånna bilder. Måste ju finnas hur mycket amatörbilder som helst från sånna möten kan jag tycka. Nån som har nåt bra tips eller har erfarenhet på området?




1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag skulle vilja bjuda in dig till att skapa en blogg hos vår bloggtjänst för sexbloggar.

    Kontakta oss gärna om du har frågor via formuläret som finns på vår sajt.

    Mvh
    Nakna bloggar punkt se

    SvaraRadera